Kosár tartalma: 0
Összesen: 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került

Műköröm, Manikűr és Pedikűr Alapanyagok Webáruháza

Termék kategóriák

Kuponkedvezmény

Jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

NAIH-76413/2014.

Facebook

 

_

Kiemelt termékek

MOYRA_NYOMDALEMEZ_11_Damask_drapery.jpg
Cikkszám: 9040002-11
1 490 Ft
coalmates-hrj03-nail lacquer-22777810103_0.jpg
Cikkszám: 7000400-J03
2 400 Ft
 

OPI NEW ORLEANS 2016 Tavasz/Nyár körömlakk kollekció bemutató

Ahhoz, hogy frissen tartsuk életszemléletünket, lelkileg és szellemileg is fel kell töltődnünk. Vannak, akik ezt finom ételekkel, van, aki a kedvenc zenéjével, mások pedig tánccal érik el. Mindehhez a legtökéletesebb hely New Orleans.

Akár a sokszínű kultúrája, ízletes ételei, élettel teli zenéje és közösségi szelleme hoz lázba, New Orleans igazán inspiráló lehet számodra. Sem árvíz, sem hurrikán nem tudja megingatni ezt a szellemet; megtisztulás és újjáépítés után New Orleans erősebb, mint valaha. 

Az OPI legújabb kollekciójának - amely hűen tükrözi a legszínesebb város látványosságait, hangzását, pikáns fűszeres ételeit (She’s a Bad Muffuletta!, Got Myself into a Jam-balaya, Crawfishin’ for a Compliment), lélekkel teli blues zenét (Rich Girls and Po-Boys, Show Us Your Tips!), vibráló növényzetét (Suzi Nails New Orleans, I Manicure for Beads, Spare Me a French Quarter?), kecses építészetének (Let Me Bayou a Drink, Humidi-Tea, Take a Right on Bourbon) árnyalataival tiszteleg e szellem előtt.

Ha eddig még nem volt lehetőséged kielégíteni szíved vágyait, finom ételeket kóstolni, egy jót táncolni, most biztosan felkerül a bakancslistádra. Addig is hagyd, hogy az OPI feltöltsön és kényeztessen New Orleans kollekciójának tüzes színeivel!

MEGNÉZEM!


 

Van egy különleges ajánlatunk

 
500Ft ajándékkupon

Van egy különleges ajánlatunk!

Add meg az e-mail címed és máris tiéd egy 500 Ft-os kupon!*

NAIH-76413/2014.

*Hozzájárulás hírlevél küldéséhez

Adatvédelmi szabályzat