Kosár tartalma: 0
Összesen: 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került

Műköröm, Manikűr és Pedikűr Alapanyagok Webáruháza

Termék kategóriák

Kuponkedvezmény

Jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

NAIH-76413/2014.

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozok az NailShop hírlevelére.

Facebook

 

_

Kiemelt termékek

opi_k09.jpg
Cikkszám: 9080080-K09
1 990 Ft
 

Crystal Nails GEL-LAC zselé lakk

GEL_LAC___Zsel___101.jpg

Crystal Nails GEL-LAC zselé lakk

Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp itt a jövő színes hibrid anyaga a Gel-Lac (zselés lakk), amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! Használd saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Pár perc alatt leoldható (Acryl Remover-rel). Műkörömre pedig zseléként is használhatod. A Crystal Nails Gel-Lac 24 színe dupla fényvédelemmel ellátott ezüstözött lakkos-üvegbe zárva, új, lapított komfort ecsetes ergonomikus kupakkal kapható. A lapított ecsettel pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni az anyaggal, mert jobban ráfekszik a körömre.. A Gel-Lac színei megemelt pigment-tartalommal készülnek, így legtöbbjük 1 rétegben is jól fed.  A ZSELÉS-LAKKOZÁS EGY ÚJ SZOLGÁLTATÁS, VEZESD BE TE IS!

A zselés lakkok titkai

Sok találgatás van azzal kapcsolatban, miből is készül a zselés lakk, hogyan fejlesztették ki. Az sem közismert, hogy a zselés lakkok között nagy különbségek vannak; fedésben, tartósságban, használatban. Most ezekről a titkokról lebbentjük fel a fátylat...
A zselés lakkok felfedezése
Zselés körömlakkEasy Off Color zseléNéhány éve léteznek már a leoldható színes zselék (Easy Off), amelyek lakkozás helyett használhatóak 4 hét tartóssággal. Hátrányuk a körömlakkokkal szemben, hogy használatuk nem olyan egyszerű (sűrűbbek, kevésbé selymesek), és kicsit vastagabb réteget képeznek a körmön, mint a lakkok. Tavaly aztán a színes zselék és körömlakkok előnyös tulajdonságainak ötvözésére támadt az az első hallásra elképesztő fejlesztői ötlet, hogy „összekeverjék” a zselét és a lakkot. Ez a keverék volt a zselés lakk, ötvözve a zselék tartósságát és a lakkozás egyszerűségét. Persze az egyes márkák mind másképp láttak neki a  fejlesztésnek; vannak akik meghagyták az egyszerű keveréket, mely kissé instabil, kevésbé fed, de működik, és kb. 2 hétig tartós. A Crystal Nails laboratóriumában viszont jelentősen módosították az összetevőket: így elérték, hogy a két anyag stabilabb elegyet alkosson, szétosztályozódás nélkül, és a bevonat 3 hétig tartós legyen, illetve a legújabb PolyHybrid technológiával már a pigment tartalmat, azaz a fedőképességet is meg tudták emelni úgy, hogy közben az átkötő képesség nem csökkent. Ezzel létrejött az első olyan alapanyagtípus, ami már a legtöbb szín esetében egy rétegben is fedőképes (Gel-Lac). Nem mindegy tehát, milyen márkájú zselés lakkal dolgozunk: a régebbi fejlesztésűek kevésbé fednek, vastagabb kenést igényelnek. Ezen kívül sajnos több ál-zselés-lakk is megjelent a piacon: az üvegekben zselés lakk helyett az eddig is ismert leoldható zselé (Easy Off) van, lakk-tartalom nélkül (ezeknek nincsen lakk szaguk!).

Zselés lakk műhelytitkok

Van néhány olyan praktika, amit nem árt tudnunk, hiszen egy teljesen új technológiáról van szó.

Az alapok:
A műkörömhöz hasonló előkészítő lépések szükségesek, kíméletesebb bolyhozással. Az átlátszó alapozó réteget vékonyan kell kenni és ügyelni kell rá, hogy a köröm élét is lezárjuk (mind az alapozó, mind a színes Gel-Lac-al
Hibalehetőség: ha egyes színek felvitelekor esetleg azt tapasztaljuk, hogy az anyag megcsúszik az alaprétegen (elmosódik a körömsánc közelében, nem lesz szép, kontúros), kétféleképpen járhatunk el: megelőzzük ezt az alapréteg vékonyabb kenésével - így köttetéskor kevesebb ragacs keletkezik és egyenletesebben tudjuk rá felvinni a színes Gel-Lac-ot.
A másik lehetőség, hogy utólag a felesleges ragacsot egy kitörölt ecsettel vagy szivacslappal lehúzzuk.

Színes fedés:
A korábbi zselés lakk típusok csak vastagon, vagy több rétegben takartak jól, viszont az új PolyHybrid típusoknak pont az a lényege, hogy a színek java egy rétegben és vékonyan is nagyon jól fed.
Hibalehetőség: Az erősen fedő Gel-Lac-okat nem szabad vastagon kenni, mert lámpázásnál összeráncosodhatnak, bőrösödhetnek. (Az enyhe bőrösödés az átlátszó fedőréteg felkenésekor legtöbbször kisimul.) Annál a néhány színnél, ahol az egy vékony réteg kevésnek bizonyul, fedjünk kétszer.
Amennyiben az átlátszó fény felvitelekor az ecsetünk elszíneződik, papírtörlőn töröljük ki. Ha az elszíneződés jelentős, gondoljunk az uv lámpa csövének cseréjére.

Francia zselés lakk
Körömágy: Hogy később a lenövés ne legyen szembetűnő, átlátszó anyag helyett megfontolandó az enyhén fedő (rózsaszínes, bézses, esetleg finom csillámos) színek használata (pl.: GL9, illetve április 3-tól (Körömhajó) újabb francia színek érkeznek),. Azért enyhén fedő színt javasolunk, mert az elég áttetsző ahhoz, hogy a hátsó bőrredőnél ne legyen éles határvonala, de eléggé fed ahhoz, hogy a mosolyvonal lenövése után a saját köröm mosolyvonala ne legyen feltűnő.
Szabadszél: A hagyományos fehér körömlakk száradása miatt ügyesen és gyorsan kell lakkozni ahhoz, hogy a mosolyvonal szép legyen, könnyű elrontani. Viszont a hófehér zselés lakk az UV lámpában köt, így van idő a mosolyvonal korrekcióra;
akár egy 3-as vagy 4-es zselés ecsettel utólag belülről kitörölhetjük az összeset lámpázás előtt. Így hasonlóan határozott mosolyvonalat kapunk, mint műkörömnél.
Az új, PolyHybrid technológiájú fehér zselés lakkok egy rétegben is tökéletesen fednek. Magas pigment tartalmuk ellenére 3-4 perc alatt teljesen átkötnek, így a fedőfény felvitelekor nem fehérítik be az ecsetet. Tisztán, vékonyan, elmaszatolódás nélkül lehet velük dolgozni. Lapított ecsettel pedig tökéletes, precíz mosolyvonal húzható.

Anyag kombinációk
A PolyHybrid technológiájú zselés lakkok bátran kombinálhatók a leoldható zselékkel (Easy Off). Gyenge, töredezett körmű vendégeknél zselés alapréteggel (Easy Off Clear) tudunk a legjobban „megágyazni” a zselés lakkozáshoz.

Leoldás
A PolyHybrid technológiájú Gel-Lac a saját körmök károsodása nélkül kíméletesen eltávolítható. A leoldáshoz használt
Acrylic Remover (lanolint tartalmaz, így gátolja a bőr kiszáradását, kifehéredését) néhány perc alatt (javasoltan áztató gumigyűszűbe téve) annyira összeroncsolja az anyag struktúráját, hogy bőrfeltoló-kaparónak a kaparó felével oldalról alányúlva a meglágyult anyag letolható a körömről.


A zselés lakkozás az új PolyHybrid technológiával vált igazán napjaink sikerszolgáltatásává. A szakembereknek könnyed használatot, a vendégeknek hosszan tartó, azonnal száraz, színpompás körmöket nyújt.

forrás: www.mukorom.hu


 

Van egy különleges ajánlatunk

 
500Ft ajándékkupon

Van egy különleges ajánlatunk!

Add meg az e-mail címed és máris tiéd egy 500 Ft-os kupon!*

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozok az NailShop hírlevelére.