Kosár tartalma: 0
Összesen: 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került

Műköröm, Manikűr és Pedikűr Alapanyagok Webáruháza

Termék kategóriák

Kuponkedvezmény

Jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

NAIH-76413/2014.

Facebook

 

_

Kiemelt termékek

AVL08.jpg
Cikkszám: 5000182-levendula
2 600 Ft
opi.s61.jpg
Cikkszám: 9080080-S61
2 400 Ft
 

Adatvédelmi szabályzat

MEGKÉRJÜK, HOGY ALAPOSAN OLVASSA EL AZ ALÁBBI ÚTMUTATÓT, AMELY A JELEN HONLAP ÉS AZ ABBAN TALÁLHATÓ VALAMENNYI ANYAG HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK.

Általános szabály:
A REDIF KFT. honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett.

Szerzői jog:
A REDIF KFT. honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. A REDIF KFT. a tulajdonosa a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Ön jogosult a REDIF KFT. honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül a REDIF KFT. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

A honlap tartalma:
A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a REDIF KFT. nem ad garanciát. Sem a REDIF KFT., sem a REDIF KFT. dolgozói, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a REDIF KFT. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek. A REDIF KFT. fenttartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Kapcsolódó honlapok:
A REDIF KFT. honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a REDIF KFT. csupán hozzáférést közvetít, azonban sem a REDIF KFT., sem az alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a REDIF KFT. vagy az REDIF KFT. valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

Adatvédelem:
- a személyes adatok gyűjtése és használata: A REDIF KFT. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján. A REDIF KFT. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk az info@nailshop.hu címre. A honlap tartalmazhat olyan részeket is (például ajánlás), ahol más személy(ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, csak például az ajánlás elküldésének erejéig, és nem lépünk kapcsolatba vele(velük), hacsak ő(k) nem keres(nek) fel minket.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait - az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül - az REDIF KFT. az alábbiak szerint használhatja fel: - A működéssel kapcsolatos információtovábbítási célokra (hírlevél küldésre, szolgáltatások ajánlására, egyéb szolgáltatási tevékenységekkel kapcsolatos információközlésre). - Más cégekkel közösen szolgáltatások ajánlására.(Az adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki)

Adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-76413/2014.

Jogorvoslat(Nemzetközi vitarendezési fótum):

http://ec.europa.eu/consumers/odr/


 

Van egy különleges ajánlatunk

 
500Ft ajándékkupon

Van egy különleges ajánlatunk!

Add meg az e-mail címed és máris tiéd egy 500 Ft-os kupon!*

NAIH-76413/2014.

*Hozzájárulás hírlevél küldéséhez

Adatvédelmi szabályzat