Kosár tartalma: 0
Összesen: 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került

Műköröm, Manikűr és Pedikűr Alapanyagok Webáruháza

Termék kategóriák

Kuponkedvezmény

Jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

NAIH-76413/2014.

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozok az NailShop hírlevelére.

Facebook

 

_

Kiemelt termékek

RMH302-500x630.jpg
Cikkszám: 9010013
13 930 Ft
 

A KÖRÖMÁGYHOSSZABBÍTÁSI TRENDEK

A körmös világ mérföldkövének nevezhetjük azt a pillanatot, amikor megalkották azt az anyagot, amivel a körömágyat formázhatjuk, nyújthatjuk. Ez a természetes, hússzínű anyag nagy segítséget nyújt azoknak, akiket nem hosszú, keskeny körömággyal áldott meg a természet, vagy akiknek letört/beszakadt a körme és ezáltal sérült a körömágy is, illetve akiknek körömrágás miatt deformálódott a körömágyuk.

Egyedi körömágyhosszabbítás

A hagyományos hófehér körömvég plussz cover hússzínű körömágy mellett egyre gyakrabban merül fel az igény valamilyen extrémebb, különlegesebb, egyedibb körömre is. Az extremitás a gyöngyházas fényű bőrszíntől a csillámos színeken át a valóban extravagáns, színes körömágyig terjedhet.

Körömágyhosszabbítás színes porcelánnal és színes zselével:

A rengeteg színű porcelánpor megannyi lehetőséget rejt a körömágyhosszabbításban. Az ún. magic színes porok áttetszős, vizes hatást, ugyanakkor apró, tüzes csillogást kölcsönöznek a körömágynak.

Az ún. sparkling porcelánok már igazi fémes hatást adnak a bennük rejlő fém őrleménynek köszönhetően.A gyöngyház fényű porcelánporok izgalmas lehetőséget jelentenek nem csak a francia vég, hanem a körömágy kialakításánál is. Minden szín esetében ügyelnünk kell arra, hogy a körömágy tövénél színátmenetet alakítsunk ki azért, hogy a lenövés láthatatlan legyen.

A színes zselékkel a porcelánokhoz hasonlóan többféle hatást érhetünk el. Az ún. pearl zselék gyöngyházas fényt, az ún. glamour zselék finom, visszafogott csillogást, a shimmer zselék erőteljesebb, tömörebb csillámlást, a metal zselék pedig igazi fémes hatást varázsolnak immár a körömágyra is. Arra azonban vigyáznunk kell, hogy a színes zselék felvitele előtt a körömlemezre mindig tegyünk egy réteg színtelen zselét. Erre a célra kiválóak a platinum erősségét adó átlátszó zselék.

Az anyagok hatásait tovább fokozhatjuk, ha hozzájuk keverünk olyan anyagokat, amelyek egyedi fényt, csillogást biztosítanak. Ilyenek például a Mica selyemporok, amelyeket színtelen zselébe keverve a Mica selyemporok színét kapjuk, színes zselébe vagy porcelánba keverve pedig megváltoztathatjuk az alapszín fényét, tónusát.

Körömágyhosszabbítás manikűr tip-el:

A színes zseléket és porcelánokat nem csak a megszokott technikáknál használhatjuk, hanem a manikűr tipekkel is kombinálhatjuk. Az előkészített körömlemezre a mini vagy a legújabb, vastagabb szabadszélű, ún dupla manikűrtipeket felragasztjuk a körömlemez végére, a mögötte lévő, fennmaradó körömrészre pedig a színes, csillogó anyag kerül. Az anyagfelvitelre vonatkozó szabályok megegyeznek az épített technikánál használtakkal

Körömágyhosszabbítás lackgél-el:

A lackgélek, vagyis lakkzselék megjelenésével azok számára is több lehetőség tárult fel, akik nem szeretnének műkörmöt viselni. A megszokott francia hatást itt is változatosabbá tehetjük a körömágy hosszabbításával. Erre a célra egyedi színeket és hatásokat hozhatunk létre a különböző színű lakkzselék keverésével. Így előállíthatjuk a vendégünk kedvenc rózsaszín vagy barackos árnyalatát vagy egyedivé tehetjük őket gyöngyházas vagy irrizáló effektszínek használatával.

A színes körömágyak hatását tompíthatjuk a fehér francia véggel, de nyugodtan elrugaszkodhatunk egy kicsit és készíthetünk merész színes körömvéget. Ne vigyük azonban túlzásba a színeket és a különböző csillogó hatásokat, törekedjünk a harmóniára és ne felejtsük az örök szabályt: a kevesebb néha több.

Forrás: Perfect Nails Kft.

 

Van egy különleges ajánlatunk

 
500Ft ajándékkupon

Van egy különleges ajánlatunk!

Add meg az e-mail címed és máris tiéd egy 500 Ft-os kupon!*

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozok az NailShop hírlevelére.