Kosár tartalma: 0
Összesen: 0 Ft
Bezár
A termék sikeresen a kosárba került

Műköröm, Manikűr és Pedikűr Alapanyagok Webáruháza

Termék kategóriák

Kuponkedvezmény

Jelentkezzen be!

Hírlevél feliratkozás

NAIH-76413/2014.

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozok az NailShop hírlevelére.

Facebook

 

_

Kiemelt termékek

opihl815.jpg
Cikkszám: 9080080-HL815
2 700 Ft
 

Perfect Nails BOND GEL - Tapadó zselé(univerzális alap) 15ml

Perfect Nails BOND GEL - Tapadó zselé(univerzális alap) 15ml

Cikkszám: 8000134
3 290 Ft
PERFECT Nails
Egység: 15 mlBruttó egységár: 219 Ft / 1 ml

Perfect Nails BOND GEL - Tapadó zselé(univerzális alap) 15ml

BOND GEL - vitaminos tapadó zselé

Egy forradalmian új összetételű, lehelet vékony, vitaminos híg tapadó zselé. Univerzális alap, mely segíti a tapadást, és gátolja a felválást, miközben vitaminnal táplálja a körmöket! Ideális kombinációja a Perfect Bond tapadófilmnek, és egy alapozó base gelnek. Híg és oldható vékony alapzselé: ideális és nélkülözhetetlen társa minden lakkzselének!


  • Lakkzselék alá: Jobban oldódik, és vékonyabb réteget képez az eddigi alapoknál, így lakzselé alá használva, még természetesebb lakkozott hatást biztosít manikűrnél és pedikűrnél! (LacGel 00-ás átlátszó lakkzselé-alap helyett)
  • Építéshez zselék alá: Kiválóan alkalmazható építő zselék alá alaprétegként, problémás vendégek körmein külön tapadás elősegítő és megerősítőként, vagy hajlításhoz rugalmas rétegként. Innovatív formulájának köszönhetően a fixált tapadózselé nem hagyja megcsúszni a rá kerülő réteget, legyen az színes-, körömágyhosszabbító- vagy fehér zselé. Tanulók, kezdő szakemberek számára megoldja a fellevegősödés problémáját, tapasztalt szakembereknek gyorsítja a szalonmunkát.
  • Porcelánhoz: Ideális porcelán körömre készülő Delux zselés díszítések alá. Hidat képez a porcelán alapköröm és a színes zselé között, segíti a zselé megtapadását.

Kötési idő: UV lámpában 2 perc (36 W), LED lámpában 30mp (405nm)

Használat

Körömelőkészítés + Perfect Prep + (itt nem kell, csak szükség esetén lehet még PERFECT BOND-ot is használni a különösen problémás vendégekhez, de így csökken az oldhatóság) + Bond Gel (köttetés) + fixálás + a kiválasztott technikának megfelelő anyagok rendeltetésszerű felvitele (építő zselé, körömágyhosszabító zselé, lakkzselé, stb. ) A fedő fényt az alatta lévő anyagcsoportnak megfelelően válasszuk ki. Építő zselére Top Gel fényzselét, lakkzselékre LacGel 00 színtelen fedő lakkzselét tegyünk!

Fontos: Fixáljuk minden esetben a megkötött Bond Gel -t, mert a kötéskor kicsapódó diszperziós réteg megakadályozhatja a bombabiztos tapadást, a fixált felülethez viszont remekül, megcsúszás nélkül tapadnak zselék. Ezzel a módszerrel a lakkzseléknél is elkerülhető a felgyűrődés, elfolyás és az anyagfelválás! A végeredmény szép sima és egyenletes lesz. (a diszperziós réteg eltávolítható fixálóval, vagy szárazra törölt ecsettel)
 

Van egy különleges ajánlatunk

 
500Ft ajándékkupon

Van egy különleges ajánlatunk!

Add meg az e-mail címed és máris tiéd egy 500 Ft-os kupon!*

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozok az NailShop hírlevelére.